Bodren d.o.o.Bodren d.o.o.

Moja košarica

Košarica 0,00 kn

Nemate artikala u košarici.

  • International Wine Challenge 2014.

    Na International Wine Challenge 2014, najutjecajnijem svjetskom ocjenjivanju vina, Bodren ledeno vino 2011 nagrađeno je zlatnom medaljom, Pinot bijeli ledeno vino 2012 srebrnom medaljom, dok je Chardonnay izborna berba prosušenih bobica osvojila brončanu medalju.

  • DECANTER ASIA WINE AWARDS, 2013.

    Na ovogodišnjem  ocijenjivanju Decanter Asia Wine Awards 2013 ledeno vino Bodren 2011 osvojilo je srebrnu medalju, dok su ledena vina Traminac 2011 i Triptih 2011 osvojili brončane medalje.

  • Decanter World Wine Awards 2013.

    I ovu godinu Bodren vina su osvojila medalje na jednom od najprestižnijih natjecanja na svijetu. U ovogodišnjem izboru sljedeća vina osvojila su nagrade: Bodren ledeno vino 2011 i Traminac ledeno vino 2011 - srebrna medalja; Triptih ledeno vino 2011, Pinot sivi ledeno vino 2011 i Rajnski rizling izborna berba prosušenih bobica 2011 – brončana medalja.

BODREN

Vinarija Bodren sinonim je za vrhunske vinske predikate. Vinarija je prostrla svoje vinograde u regiji apsolutnih ekoloških atributa, na odmorenim obroncima pitomog Hrvatskog Zagorja. Uz brojna međunarodna priznanja i zlatne medalje na tuzemnim i inozemnim ocjenjivanjima i kušanjima, samo u posljednjih pet godina vinarija Bodren može se pohvaliti sa šest zlatnih medalja, osam srebrnih i šest brončanih medalja s Decanter World Wine Awards u Londonu, jednog od najprestižnijih svjetskih natjecanja proizvođača vina, dok je 2011. godine ledeno vino Bodren 2009 osvojilo DWWA Regional Trophy i uvršteno je u Top 10 slatkih vina. Najnovije priznanje za kvalitetu naših ledenih vina pristiglo je s vodećega svjetskog ocjenjivanja International Wine Challenge 2014 - Bodren ledeno vino 2011 nagređeno je zlatnom medaljom, Pinot bijeli ledeno vino 2012 srebrnom, a Chardonnay izborna berba prosušenih bobica 2010 brončanom medaljom.

Opširnije

LETAK (2014)Preuzmite letak s našim vinima...
PDF, 4 MB

Najave

28. srpnja 2014. | Vinariji Bodren odobren projekt sufinanciran iz programa „Poduzetnički impuls“

U sklopu programa „Poduzetnički impuls 2014“ (Program poticanja poduzetništva i obrta) kojeg financira Ministarstvo poduzetništva i obrta, odobrena je Vinariji Bodren bespovratna potpora za realizaciju prijavljenog projekta.

Korištenjem dobivenih financijskih sredstava unaprijediti će se cjelokupno poslovanje, od proizvodnog procesa, unapređenja proizvoda, marketinških aktivnosti do proboja na novo tržište. Ostvariti će se i specifičan cilj, a to je izrada jedinstvenog, inovativnog, luksuznog proizvoda, koji svojom kvalitetom, jedinstvenošću i cjelokupnom pričom, postaje prepoznatljiv među ciljanom potrošačkom skupinom. Radi se o narukvici od jadranskih koralja sa srebrnom kopčom u obliku "peružine" (dio nakita iz kolekcije tradicionalnog dubrovačkog nakita koji ima certifikat "Izvorno hrvatsko"), koji komplementarno krasi bocu i čini jedinstven proizvod. Kupac koji kupi više butelja može jednostavno spajajući kopče napraviti atraktivnu koraljnu ogrlicu s peružinama.

Projekt se provodi od srpnja 2014. godine, a sve aktivnosti provesti će se paralelno s poslovanjem Vinarije: modernizacija tehnološke osnovice u sklopu koje će se nabaviti i instalirati laboratorijska oprema za ispitivanje karakteristika vina odnosno analiza ukupnog SO2, slobodnog SO2, alkohola, kiselina, ostatak sladora i hlapljive kiseline; unapređenje proizvoda tj. razvoj novog, inovativnog proizvoda te marketinške aktivnosti koje uključuju nastup na sajmu i izradu 1.000 kataloga proizvoda Vinarije.

Realizacijom projekta doći će do racionalizacije u proizvodnom procesu, povećanja produktivnosti i konkurentnosti proizvoda na stranom tržištu.